Rachael Madori Posted on 1:03 pm

BBQ Weekend met geil zusje

Sus   was echt super goed bezig geweest en had super lekker  kunnen genieten van de T O P
lekkere  B B Q bij mij thuis   waar  Bianca   flink iets te diep in het glaasje had gekeken maar  nog wel prima kon lopen en echt niks te  verbergen had voor mij was een Super lekker  meid  met paar prachtige flinke dingen in haar  top  zitten  waar je wel blind voor moet zijn als jonge  man om daar je oogjes voor te sluiten …..

Bianca   was  totaal niet erg op haar mondje gevallen maar juist super leuk open en eerlijk naar mij toe en vond het totaal niet verantwoord  dat ze samen in de auto gingen wilde dit gewoon niet hebben was echt een B R U G te ver voor mij dat doe je gewoon niet en was  totaal niet op de hoogte van dat ze konden blijven slapen sterker nog  was wel  erg benieuwd  wat daar onder dat mooie korte shortje van haar schuil ging deze  heerlijke vroeg zomeravond bij mij thuis .

Sus was  even naar  de  UP toe om haar  auto van het werk te controleren of hij wel goed was  afgesloten en zo waar   even alleen met Bianca  was  in de keuken ,  Wow   ben echt wel  flink onder de indruk van wat jij ik de vijf jaar neer heb weten te zetten als zelfstandig ondernemer  met die prachtige & heerlijke dranken speciaal zaak van jou daar  kan ik alleen maar  mijn PET voor af nemen ……..

Bianca  was echt een plaatje van een meid die echt niet super de luxe en  verwende  dame was  had ik  al direct door toen ze  samen  mij deden verassen onlangs  bij mijn WINE &  WHISKY  SHOP dat ze   nu net dit weekend bij haar was  en ook puur toeval   dat deze  twee meiden net dit weekend eens samen vrij zijn  en meer dan dit verdient hebben voor hun  harde werken in dit zware tijden als  verpleegster  is hard werken en weinig verdienen volgens mij .

Ja  daar kom ik nooit aan toe om zoiets  prachtigs  mij te kunnen veroorloven  is niet voor niks dat ik net als jou leuke Z U S   nog niet aan de man ben gekomen en nog lekker thuis woon wat wel soms erg lastig is voor mij ben net 22  jaar jong en  zou erg graag wel op kamers willen  en lekker  mijn eigen dingen kunnen doen is wel eens moeilijk als ik uit de nacht dienst kom en eens lekker even wil bij slapen  doe  liefste lekker met hellemaal niks aan slapen maar na een zware  lange nachtdienst werken  dat niet zo snel meer heb nog een jongere  broertje en heeft buiten gewoon veel interesse   hoe lekker mijn  billen & borsten er  nu uit zien  nu ik bijna  compleet volwassen mooie jonge meid ben waar jij wel een flinke stijve pik van kreeg zag ik deze heerlijke avond .

J A  is ook niet zo gek toch ben al 5 jaar  alleen maar aan het werk en gun mij geen tijd laat staan een  relatie met iemand op te bouwen maar  heb wel een  optie  heb eerste paar jaar boven de zaak gewoond   voordat ik mij dit kon veroorloven hoor was   zes dagen zwoegen en doorgaan en klanten   kring opbouwen maar  is het allemaal meer dan waard geweest hoor en ook niet GEK  vind je echt een super leuke meid spontaan eerlijk open boek met prachtige koppie en nog meer  fijne mooie vrouwen dingen maar nu komt het dan zou je het wat vinden als jij eens een keer een kijkje neemt op korte termijn naar de  boven etage boven de oude schuur heb daar een woonkamer en 1  mooie grote slaapruimte met  badkamer die van alle dingen heeft die jij graag wenst volgens mij .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *