Rachael Madori Posted on 1:16 pm

Lingerie van een Milf

Aftrekken op lingerie van een MILF

Dit verschilde van hoge sletterige naaldhakken met open heel, die zij vooral thuis aan had tot gedragen strings. Op een bepaald moment begon ik het zelfs te verkopen aan vriendjes. Hier kwam ze al snel achter maar dit had ik elf niet door. Ze kwam er achter omdat ik op een gegeven moment een man hier thuis had uitgenodigd die graag haar strings wilde ruiken. Dit ging niet erg tactisch aangezien me ma zelf de deur had open gedaan omdat ik de bel niet had gehoord. Op me slaapkamer heeft hij zich 2 keer afgetrokken terwijl hij bezig was met haar naaldhakken en lingerie. Toen hij weg was mistte er dus ook een aantal spullen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *