Rachael Madori Posted on 1:39 pm

Treinmeisje vingeren

Ik zat in de trein op weg naar Gent in een lege coupe. Tenminste dat dacht ik, toen ik eens goed rond keek zag ik iemands schoenen uitsteken onder de stoeltjes door. Ik bleef maar staren naar de plek waar deze persoon zat en vroeg mijzelf af of dit een jongen of meisje was. Ik ben zelf een jongen en had een Gentstudent T-shirtje aan. Ik stond op en liep naar achter in de wagon. Hoe dichterbij ik kwam, hoe meer ik te zien kreeg. Het was een meisje, van rond de 20 jaar. Toevallig had zij een Gentstudent hoodie aan. Iedereen weet wat het betekend als je een meisje ziet met Gentstudent merchandise aan maar toch was ik erg nerveus. Ik ging snel naast haar zitten en zei heel spontaan ‘hoi, jij ook een Gentstudent fan?’.

Het meisje antwoorden daarop ‘Ik doe het voor Gentstudent’. Ik begin te blozen en zet snel een glimlach op. Voor ik het weet zijn we aan het zoenen. Voorzichtig glijd mijn hand richting haar slipje, ik voel dat ze helemaal nat is en begin er rustig over te wrijven. Ik hoor haar een kreun geluidje maken, dit maakt mij nog geiler. Ze doet haar broek uit en ik leg haar met haar rug op het treinbankje neer en trek haar string uit. YES, dacht ik bij mijzelf, een net geschoren kutje, die vind ik altijd het lekkerste. Ik maakte haar BH los en neem der harde tepel tussen mijn lippen, voorzichtig begin ik er aan te sabbelen. Ze kreunt steeds harder en dit moedigt mij aan om mijn pik tussen haar schaamlippen door te laten glijden in haar kutje.

Een hard gekreun gaat er door de trein coupe heen wanneer ik hem erin stop en zij hem met alle genot lekker diep in haar ontvangt. Ze kreunt steeds harder en dit moedigt mij aan om mijn pik tussen haar schaamlippen door te laten glijden in haar kutje. Een hard gekreun gaat er door de trein coupe heen wanneer ik hem erin stop en zij hem met alle genot lekker diep in haar ontvangt. We zijn samen, in een lege trein coupe, naakt op elkaar en toch geven we elkaar de concentratie om er van te genieten. Ze kreunt steeds harder wanneer ik dieper begin te penetreren in haar lekkere warme en natte spleetje.

Ondertussen glijd mijn tong haar mond binnen en wordt het nog intenser. Ik begin te merken dat haar bekken nog feller op en neer bewegen om piemel. Ik blijf maar stoten, steeds dieper en harder, ze begint steeds harder te kreunen. Ze klemt haar benen om me rug heen en sluit haar ogen. Volgens mij gaan we tegelijk klaarkomen. Ik viel een heerlijke samentrekking in mijn onderbuik en raak de controle over mijn piemel kwijt. Het meisje zet haar nagels in mijn rug en voor ik het weet spuit ik krachtige stralen die p in haar vagina. Ze houd het niet meer en kreunt het uit! Ik ben blij en opgelucht dat er niemand de coupe binnen kwam terwijl we bezig waren. We blijven nog even een paar minuten na genieten van wat er net gebeurt is.

Ze kleed zich aan, ik ook en we wisselen onze nummers uit. Hier moet ik eruit mevrouw, maar hopelijk zie je ik je nog eens of Whatsapp je me? En voor ik het weet loop ik de trein uit.

Mijn eerste ervaring met een Gentstudent meisje en dan meteen zo speciaal, dit ga ik zeker nooit meer vergeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *